„SEEMEET“, 17. - 18. studenoga 2022., Slovenija, online

Regionalna platforma za unaprijed dogovorene individualne B2B sastanke i poslovno/društveno umrežavanje na vremenski učinkovit način, 8. izdanje, „SEEMEET“ održavat će se online 17. i 18. studenoga 2022. godine s posebnim osvrtom na tvrtke iz sljedećih područja: Građevinarstvo i niskogradnja; Kemijska i plastična industrija, Savjetovanje; Proizvodi široke potrošnje i maloprodaja; Električna oprema; Energija i obnovljivi izvori energije; Hrana i poljoprivreda; Informacijska i komunikacijska tehnologija (ICT); Industrija strojeva i metala.

SEEMEET Slovenija 2019. privukao je 190 sudionika iz 136 registriranih tvrtki i organizacija iz 14 zemalja. Sudionici su bili velike i male tvrtke i organizacije prisutne na lokalnom, nacionalnom i međunarodnom tržištu. U samo dva dana skupa održano je preko 1.100 B2B sastanaka.

Događaj koji organizira Razvojni centar Novo mesto uz podršku Ministarstva gospodarskog razvoja i tehnologije Republike Slovenije te Javne agencije SPIRIT, bit će virtualan i bez kotizacije.

Više informacija i registracija dostupni su na:
www.seemeet.si