„Gospodarski skup Leiria Centro Exportador 2023“ 26. listopada 2023., Leiria, Portugal

Portugalska Udruga za internacionalizaciju AAPI (Associaçao Açao para a Internacionalizaçao - https://aapi.pt) organizira 5. izdanje međunarodnog ?gospodarskog skupa Leiria Centro Exportador 2023 koji će se u fizičkom formatu održati 26. listopada 2023. u portugalskom gradu Leiriji. Događaj namjerava portugalskim poduzetnicima predstaviti izvozničke i ulagačke potencijale stranih tržišta, a u tu su svrhu osigurani izlagački prostori, dvorane za B2B sastanke i tematske konferencije. Predviđeno je da će ove godine skup obići više od 3000 posjetitelja-poduzetnika koji će održati više od 700 B2B sastanaka, da će sudjelovati predstavnici 40-ak zemalja i da će se na štandovima predstaviti više od 65 tvrtki. Među globalno prepoznatljivim tvrtkama koje podržavaju skup su Opel, Santander, Google, Microsoft, Lufthansa, Siemens, SGS, Sonae i drugi. Očekuje se sudjelovanje gospodarskih komora iz brojnih zemalja Europe, Latinske Amerike, Afrike, Azije i Bliskog Istoka.
Organizator poziva Hrvatsku gospodarsku komoru da na zasebnom, besplatnom štandu predstavi ulagačke mogućnosti u hrvatsko gospodarstvo, a zainteresirane hrvatske tvrtke da se predstave portugalskim gospodarskim partnerima.
Prezentacija ovogodišnjeg, petog izdanja skupa koja sadrži podrobnije informacije o ciljevima skupa i recenzije proteklih izdanja može se pogledati OVDJE.
 
Kontakt:
e-mail: leiriacentroexportador@aapi.pt i operacional@leiriacentroexportador.com
telefon: +351 244 859 467