„FOR WOOD“, 15. - 17. veljače 2024., Prag, Češka

Međunarodni sajam „FOR WOOD“ okuplja graditelje drvenih kuća i svih onih koji su povezan s drvnim graditeljstvom a održavat će se od 15. do 17. veljače 2024. godine u Pragu (PVA EXPO PRAGUE, Beranovych 667, Prag 9 - Letňany). Usporedno se održava i sajam „FOR PASIV“ posvećen pasivnim, nisko-energetskim i kućama koje ne troše energiju.
„Šesnaesto izdanje sajma „FOR WOOD“ fokusiranog na drveno graditeljstvo, konstrukcije i materijale, predstavljat će prestižne tvrtke iz tog područja, popraćene širokom medijskom kampanjom, pokroviteljstvom i stručnim partnerima. „FOR WOOD“ je usmjeren na korištenje drva u građevinarstvu i odgovara na sve veću potražnju javnosti za drvenim konstrukcijama. Svake godine predstavlja tehnološke inovacije i suvremene materijale koji omogućuju predlaganje zahtjevnih konstrukcija i konstruktivnih elemenata drvene gradnje. Ovdje svoju primjenu nalazi svaka tvrtka koja se bavi drvenim konstrukcijama i materijalima, temeljima, oblogama, strojevima i alatima za izradu i montažu drvenih konstrukcija i proizvoda. Tražite li mjesto za susret sa svojim poslovnim partnerima, arhitektima i kupcima, sajam „FOR WOOD“ u Pragu jedinstvena je prilika za vas!
Kako pravilno projektirati funkcionalnu drvenu zgradu, kako odabrati najbolji materijal iz široke ponude na tržištu i koje tehnologije se mogu koristiti za izvođenje drvenih zgrada? Koje su prednosti, a koje mane drvene građevine i kojeg od dobavljača odabrati za izgradnju kuće iz snova? Ovaj sajam svake godine nudi odgovore na ova i druga pitanja vezana uz konstrukcije drvenih objekata.“
Više pojedinosti na:
https://www.tradefairdates.com/For+Wood-M4779/Prague.html