"Euro Expo 2020", 17. - 20. lipnja 2020., Quito, Ekvador

Multisektorski sajam tehnologije, inovacija, znanosti i poduzetništva „Euro Expo 2020“, drugo izdanje, održavat će se od 17. do 20. lipnja 2020. u glavnom ekvadorskom gradu Quitu. Cilj ovoga sajma je okupiti privatne i državne tvrtke i ulagače u ekvadorsko gospodarstvo te organizirati B2B sastanke, seminare i radionice na kojima bi tvrtke iz država članica Europske unije mogle širokoj publici i zainteresiranim sektorima predstaviti svoje ponude na nacionalnim štandovima.

Predviđeno je sudjelovanje tvrtki koje posluju u nizu sektora od interesa za ekvadorske poduzetnike, a mogućnosti za hrvatske poduzetnike obuhvaćaju turizam, drvnu industriju, farmaceutsku te metaloprerađivačku industriju kao gospodarske grane koje je ekvadorska strana istaknula od posebnog interesa za suradnju s Hrvatskom.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Čileu koje nerezidentno pokriva Ekvador stoji na raspolaganju za dodatne informacije svim zainteresiranim hrvatskim tvrtkama za sudjelovanje na ovom sajmu u Ekvadoru, kontakt: croemb.santiago@mvep.hr .

 

Prilog