„Transrail“, 08. - 09. studenog 2017. godine, Pariz, Francuska

Peto izdanje međunarodnog susreta tvrtki iz željezničke industrije i urbane mobilnosti „Transrail“ održat će se 08. i 09. studenog 2017. godine u prostorima ˝Cite de la Mode et du Design˝ u Parizu. Tijekom dva dana „Transrail“ će okupiti najvažnije međunarodne željezničke tvrtke putem prethodno organiziranih individualnih sastanaka, što predstavlja dobru priliku za identifikaciju novih inovativnih opskrbljivača u vrlo kratkom vremenu.

Cilj susreta je uspostava kontakata između naručitelja i tvrtki specijaliziranih na području materijala, mehanike, plastike, elektronike, energije, inženjeringa. Među velikim tvrtkama koje će sudjelovati su: Alstom Transport, Bombardier Transportation, Siemens Mobility, CAF, Stadler AG, SNCF, RATP, Compin, GHH Valdunes, Faiveley Transport, Freinrail,…kao i više od 150 inovativnih malih i srednjih tvrtki.

Kontakt: Xavier Kessous

Tel.: +33 1 49 12 44 79

Mail: xavier.kessous@firstconnection.fr

8 rue la fontaine

92120 Montrouge (Francuska)

Fax: + 33(0)1 49 12 48 74

Više na: http://www.transrail-connection.com/index.php/en   

 

PONUDA HRVATSKIM TVRTKAMA:

 

„Transrail“ ove godine želi ugostiti i predstaviti hrvatske tvrtke specijalizirane na području mehanike, elektronike, materijala, plastike….s primjenom u željezničkoj industriji (pokretni materijal i željeznička infrastruktura). Važno je da tvrtke posjeduju iskustvo iz područja željezničkog prometa, tj. da posjeduju adekvatne certifikate.

 

Program za hrvatske tvrtke obuhvaća:

•·organizaciju rasporeda B2B sastanaka tijekom 2 dana;

•štand od 3m2 za individualne sastanke (mali štand s mogućnošću izlaganja promotivnog materijala ili postara);

•pristup konferencijama koje će biti organizirane paralelno s B2B susretima;

•objede 08. i 09. studenog;

•katalog s kontaktima svih sudionika.

 

POSEBNA CIJENA ZA HRVATSKE TVRTKE: „Transrail“ je hrvatskim tvrtkama iznimno odlučio ponuditi posebnu cijenu od 1.500 eura za dva dana, umjesto uobičajene cijene od 2.650 eura.