“HOLIDAY&SPA EXPO SOFIA“, 15.- 17. veljače 2017., Sofija, Bugarska

Međunarodni turistički sajam održat će se u Sofiji od 15. do 17. veljače 2017. Ovaj tradicionalni međunarodni turistički sajam ove godine zabilježit će svoje trideset i četvrto izdanje.

Na ovogodišnjem sajmu, kao i prethodne godine, sudjelovat će predstavnici Turističke zajednice Grada Zagreba i Veleposlanstva Republike Hrvatske u Sofiji koji će predstaviti turističku ponudu Grada Zagreba i okolice te cjelokupnog hrvatskog turizma. 

Organizatori međunarodnog turističkog sajma Holiday&SPA Expo Sofia su PRIM EXPO i Bugarsko udruženje hotelijera i ugostitelja te Ministarstvo turizma Republike Bugarske, u suradnji s Bugarskim udruženjem putničkih agencija, Bugarskom turističkom komorom i Gradom Sofija.

Sajam tradicionalno okuplja profesionalne djelatnike sektora turizma i pripadajućih gospodarskih aktivnosti i služi kao platforma za predstavljanje turističkih proizvoda i usluga.

Na Sajmu održanom protekle godine sudjelovalo je preko 380 izlagača iz 22 zemlje svijeta a slično sudjelovanje očekuje se i ove godine.  

Više informacija na: www.holidayfair-sofia.com