Međunarodni gospodarski forum „Open4Business“

U organizaciji Komore Baranya,  uz potporu Enterprise Europe Network i većih mađarskih kompanija s međunarodnim iskustvom, u Pečuhu će se  od 19. do 21. rujna 2016. godine održati veliki međunarodni gospodarski forum "Open4Business". Ovim "matchmaking" / B2B forumom bit će obuhvaćeni sektor industrije („machinery“), prateća industrija („supplying industry-automotive and plastic“), proizvodnja hrane, ICT, zaštita okoliša i turizam.  

Glavni pokrovitelj konferencije je dr. Balázs Rákossy, državni tajnik za EU fondove u Ministarstvu gospodarstva Mađarske. Organizatori najavljuju sudjelovanje kompanija iz Albanije, Hrvatske, Češke, Mađarske, Rumunjske, Srbije, Slovačke, Slovenije.

Zainteresirane kompanije se mogu registrirati i ukratko predstaviti na web stranici, što će uvelike olakšati samo održavanje „matchmaking-a“, odnosno poslovnog povezivanja i umrežavanja kompanija iz različitih zemalja. Ujedno, programom konferencije je 20. rujna 2016. predviđena prezentacija poslovnih mogućnosti u JIE, a s obzirom da su organizatori predvidjeli i nastup Hrvatske, očekuje se i predstavljanje mogućnosti poslovanja u Hrvatskoj od strane relevantnog predavača s hrvatske strane.

Više informacija o samom događaju, kao i program konferencije dostupni su na web stranici: http://open4business.talkb2b.net/