“GRAPOS-EXPO“, 19.- 22 travnja 2016., Gračanica, BIH

Međunarodni sajam poduzetništva i obrta „GRAPOS-EXPO“ koji se održava od 19. do 22 travnja 2016. godine profilira se kao sajam dostignuća proizvodnog i uslužnog poduzetništva i obrtništva, starih i umjetničkih zanata, te kvalitetnih uvjeta iz okruženja koji doprinose razvoju poduzetništva i obrtništva.

Glavnu strukturu sajamske manifestacije čine sljedeći sadržaji: izložba proizvoda i usluga poduzetnika i obrtnika, izložba starih i umjetničkih zanata BIH, izložba proizvoda za supstituciju uvoza, prezentacija poslovnih zona, prezentacija integrativne medicine i Kongres integrativne medicine sa međunarodnim učešćem, izložba organske i poljoprivredne proizvodnje i etno narodnog stvaralaštva, sudjelovanje partnerskih komorskih institucija sa prezentacijom svojih programskih aktivnosti i uvjeta u doprinosu i potpori razvoju privrednih aktivnosti, prezentacija Klastera plastičara i alatničara BiH, njegovih članica, njihovih kapaciteta i poslovnih mogućnosti, te promocije kvalitetnog poslovnog povezivanja poduzetnika organiziranjem klastera i prezentacija prijateljskih gradova i općina.

Za vrijeme održavanja sajamske manifestacije organizirat će se stručni skupovi i susreti na temu aktualnih gospodarskih zbivanja i uvjeta koji su na raspolaganju poduzetnicima i obrtnicima u podršci njihovog razvoja.

Više informacija: http://graposexpo.com/