"Unutarnje uređenje, modernizacija i energetska obnova hotelskih i turističkih objekata",04.- 08. travnja 2016., Bavarska, Njemačka

U razdoblju od 4. do 8. travnja 2016. godine Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora u suradnji s tvrtkom em&s GmbH organizira studijsko putovanje na temu "Unutarnje uređenje, modernizacija i energetska obnova hotelskih i turističkih objekata". Putovanje u okviru projekta "Bayern - Fit for Partnership" održat će se uz potporu Bavarskog ministarstva za gospodarstvo i medije, energetiku i tehnologiju te uz podršku Društva za promicanje gospodarske suradnje Slobodne države Bavarske, Bayern International.

Kroz posjete bavarskim poduzećima i referentnim objektima iz područja drvne industrije i proizvodnje namještaja, opremanje hotela i ugostiteljskih objekata te stručna predavanja, tematske radionice i prezentacije primjera iz prakse sudionici iz Hrvatske stječu uvid u načine primjene pojedinih tehnologija i ideje za moguća rješenja kod vlastitih projekata.

Izravan kontakt s bavarskim predstavnicima tvrtki i institucija izvrsna je prilika za međunarodnu razmjenu iskustava i sklapanje prvih kontakata kao temelj za buduću poslovnu suradnju. Program je usmjeren na predstavnike iz sektora turizma i ugostiteljstva koji su zainteresirani za razmjenu iskustava s bavarskim stručnjacima i primjenu modernih tehnologija.

Više informacija:

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora, g. Davor Okičić

Tel: +385 1 6311 613

Tel: +385 1 6311 630