„BIT“ Borsa internazionale del Turismo, 11.-13. veljače 2016., Milano, Italija

Međunarodna Burza Turizma 2016., također poznata po akronimu „BIT“, održat će se 11-13. veljače 2016. u izložbenom centru Fiera Milano Rho u gradu Milano, Italija. BIT je događaj međunarodnog opsega koji okuplja turoperatore diljem svijeta, mnoštvo posjetitelja, ljubitelja putovanja, televizije i tiska. Touroperatori su podijeljeni po sektorima: leisure, luxury, MICE i digital.

Promoviran sa strane „Fiera Milano“, navedeni sajam je najvažnija izložba i konferencijsko središte za talijansko i međunarodno tržište, a održava se svake godine u Milanu od 1980.

Za više od trideset godina BIT pogoduje sastancima između donositelja odluka, stručnjaka i kupaca pažljivo odabranih profila, iz različitih regija i sektora.

Predviđena je prisutnost 2000 tvrtki, 1500 kupaca, više od 60.000 posjetitelja i 40.000 B2B sastanaka. BIT predstavlja izvrsnu priliku za hrvatske stručnjake iz turističkog sektora za stvaranje novih poslovnih odnosa. Putem svog štanda/ureda Hrvatske Turističke zajednice iz Milana, Hrvatska redovito sudjeluje na navedenom sajmu. Na zadnjoj manifestaciji, BIT je osobno posjetio Ministar Turizma Darko Lorencin.

Više informacija: http://bit.fieramilano.it/it