Godišnja konferencija IIA u BiH – 2015: "Interna revizija - partner u odgovornom poslovanju", 26. – 28. ožujka 2015. godine, Dubrovnik, Hrvatska

Godišnja konferencija IIA u BiH – 2015 pod nazivom "Interna revizija - partner u odgovornom poslovanju", održati će se u Dubrovniku od 26. do 28. ožujak 2015. godine. Organizator konferencije  je Udruženje internih revizora u BiH, priznato kao IIA u BiH kod IIA Global. Ciljevi konferencije su: promicanje struke interne revizije, razmjena međusobnih iskustava i unaprjeđenje rada i razvoja interne revizije u Bosni i Hercegovini.

Na konferenciji će sudjelovati strani i domaći predavači (IIA Turska, IIA Hrvatska, IIA Nizozemska, IIA Srbija), koji će kroz teme iz područja interne revizije prenijeti sudionicima svoje znanje i iskustva, te ukazati na aktualnosti na polju interne revizije u svim sektorima djelovanja (javni i financijski sektor, sektor gospodarstva, IT sektor).

Pored predstavnika Instituta u regiji i šire, na Konferenciji će sudjelovati predavači i predstavnici državnih institucija BiH: Središnje banke BiH, Agencije za bankarstvo BiH, Ureda za reviziju institucija u FBIH, Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske, Središnje harmonizacijske jedinice  BiH, Agencije za javne nabave, Agencije za nadzor osiguranja u BiH.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na stranici:

http://ekapija.ba/bs/Vijest/najave/godisnja-konferencija-iia-u-bih---2015-26--%E2%80%93-28-mart-u-dubrovniku/49476