Nove tehnologije u obrazovanju 2015., 27. - 28. veljače 2015. godine, Beograd, Srbija

Konferencija Nove tehnike u obrazovanju 2015 održat će se 27. i 28. veljače 2015. godine u Beoexpocentru i prostorijama Holiday Inn u Beogradu.  Cilj konferencije je unapređivanje kvalitete obrazovanja u Srbiji kroz podizanje svijesti o značaju uporabe ICT u sustavu obrazovanja, pružanje mogućnosti stručnog usavršavanje nastavnog i drugog školskog kadra, donositelja odluka i drugih sudionika u obrazovnom sustavu.

Organizatori konferencije su:  British Council  i VLP Velike Britanije u  Beogradu, Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade RS, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja, Privredna komora Srbije i drugi.

U dvodnevnom radu govorit će se o: primjerima dobre prakse u upotrebi ICT u osnovnim i srednjim školama, primjerima dobre prakse i upotrebi ICT u visokom obrazovanju, i intenzivnom obrazovanju uz potporu ICT.

Više informacija o konferenciji može se naći na web stranici British Councila www.britishcouncil.rs ili putem kontakta: jelena.mehic@britishcouncil.rs, tel. +385 11 302 38 98.