PIVOTAL 2015 Spatial Edge Master Class, 29. lipnja – 10. srpnja 2015. godine, Brisbane, Australija

U Brisbaneu će se od 29. lipnja – 10. srpnja 2015. godine održati konferencija i stručni seminar pod nazivom „PIVOTAL 2015 Spatial Edge Master Class“. Konferencija i stručni seminar zamišljeni su kao prilika da mladi čelnici iz cijelog svijeta steknu ključna znanja u primjeni novih i brzo razvijajućih tehnologija s područja digitalnog oblikovanja prostora i vizualnog prikaza podataka dobivenih 3D mapiranjem i sličnim tehnikama.

Svaka država može nominirati tri predstavnika po svom izboru, uz opće smjernice da se radi o kandidatima koji: su postigli znatna postignuća u područjima svoga djelovanja; su mlađi od 40 godina i imaju viziju i energiju koju će usmjeriti na primjenu novih znanja kako za osobni razvoj tako i za razvoj zajednice u kojoj djeluju; imaju obrazovanje ili iskustvo rada u područjima ekonomije, prava, političkih znanosti, statistike, poslovanja, inženjerstva ili znanosti, ovisno o interesima i prioritetima pojedine države koja ih nominira.

Država nominiranjem preuzima i obvezu sponzoriranja njihovog boravka na konferenciji. Ukupan trošak za sva tri sudionika iznosi 50,000 AUD (za jednog kandidata 20,000 AUD). Cijena ne uključuje povratne avionske karte.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na stranici: http://pivotal2015.org/.