Konferencija „RENEXPO BiH“, 05. i 06. studenoga 2014. godine, Sarajevo, BiH


Prva međunarodna RENEXPO BiH konferencija održat će se u 05. i 06. studenoga 2014. godine u Sarajevu i u okviru najveće energetske platforme za cijelu regiju Zapadnog Balkana okupit će brojne investitore, predstavnike ministarstava i općinskih struktura, kao i rukovoditelje iz energetskih i sektora obnovljivih izvora energije. Na izlagačkim štandovima predstavit će se regionalni i međunarodni lideri u industriji iz područja bioplina, biomase, hidroenergije i energetske efikasnosti u industriji, zgradarstvu i rasvjeti. U okviru sajma održavat će se specijalizirane konferencije sa vrhunskim predavačima s višegodišnjim praktičnim iskustvom. Registracija je obavezna za sve konferencije jer je broj mjesta ograničen!

RENEXPO je po prvi put koncipirao „Investors Business Lounge“ sa ciljem razmjene iskustava lokalnih i međunarodnih stručnjaka u kontekstu praktičnih implementacija gotovih projektnih rješenja. Potencijali regije otvaraju brojne investicijske mogućnosti, a lokalne zajednice prepoznale su i žele predstaviti dostupna projektna rješenja iz područja: PV, energija vjetra, biomasa, hidroenergija i energetska efikasnost. Kompletan katalog dostupnih projekata bit će predstavljen tijekom RENEXPO sajma. Pored specijaliziranih besplatnih radionica i trening programa u suradnji s Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit, GIZ, GmbH organiziran je i tzv. Speakers Corner iz područja energetske efikasnosti.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na stranici: http://www.renexpo-bih.com/index.php?id=7&L=0 ili na info@reeco.rs