Local Leaders Meeting i China Investment Forum 2014, 28. i 29. kolovoza 2014. godine, Prag, Češka


Konferencija „Local Leaders Meeting“ i „China Investment Forum 2014“, održat će se 28. i 29. kolovoza 2014. godine u Pragu. Organizatori – češko Ministarstvo unutarnjih poslova, Tajništvo Organizacije za suradnju Kine i zemalja Srednje i Istočne Europe, te Češko-kineska komora za suradnju, pozivaju izaslanstva zemalja regije Srednje i Istočne Europe, kao i poslovna izaslanstva iz istih zemalja, za koja pokrivaju troškove smještaja, prehrane i lokalnog prijevoza, da prisustvuju Konferenciji, koja ima za cilj unaprjeđenje suradnje zemalja Srednje i Istočne Europe i Kine, i to na području investiranja, obostranog širenja tržišta, zaštite okoliša i kulturne razmjene. Poziv se posebno odnosi na čelnike lokalnih zajednica, kao moguće buduće nositelje suradnje na relaciji Kina – Srednja i Istočna Europa. Očekuje se sudjelovanje više od 500 gostiju iz 15 provincija Narodne Republike Kine, te više od 500 gostiju iz zemalja Srednje i Istočne Europe i Republike Češke.

Zainteresirane molimo da se za registarske obrasce za oba dijela konferencije obrate Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Češkoj, na e-mail: boris.belanic@mvep.hr. Rok za prijavu na Konferenciju kraj srpnja.

Više informacija o Konferenciji možete pronaći na stranici: http://czechchina.com/cif/?cif_year=2014-llf&lang=en

Kontakt Osobe: Iva Hrůzová, Head Manager for Guests from Central and Eastern Europe, tel. +420 724 085 272, e-mail: iva.hruzova@czechchina.com i Eva Harapesová, Manager for Guests from Central and Eastern Europe, tel. +420 725 511 335, e-mail: eva.harapesova@czechchina.com