Slovenski sajam knjige, 25. - 30. studenoga 2014. godine, Ljubljana, Slovenija


30. jubilarni Slovenski sajam knjige, održat će se u Ljubljani, od 25. do 30. studenog 2014. godine. Sajam knjiga središnji je i najveći događaj ovakvog tipa u Republici Sloveniji. Na Sajmu se svake godine predstavi više od 100 slovenskih tvrtki, a sajam posjeti više od 30.000 posjetitelja, od kojih je svaki treći dijete. Po broju posjetitelja, slovenski Sajam spada među tri najveće kulturne manifestacije u Ljubljani (Festival Ljubljana, Liffe, Slovenski sajam knjige).

Knjige je moguće izlagati: besplatno na izložbenom panelu (širina 1m, dubina 1,5m, visina 2m) sa tri police, stolicom i pločom sa imenom izlagača); na štandu širine 6m, dubine 1,5m i visine 2m, sa tri police, barskom stolicom i pločom sa imenom izlagača po cijeni 450 EUR-a+PDV; i na štandu širine 4m, dubine 1,5m i visine 2m, sa tri police, barskom stolicom i pločom sa imenom izlagača po cijeni 300 EUR-a+PDV.

Tijekom Sajma, svi izlagači također imaju mogućnost besplatnog organiziranja vlastite prezentacije na otvorenim pozornicama.

Više informacija o Sajmu možete pronaći na stranici: www.knjiznisejem.si/