„Queensland Gas Conference and Exhibition”, 10. i 11. rujna 2014. godine, Brisbane, Australija


U Brisbaneu će se 10. i 11. rujna 2014. godine održati četvrta po redu konferencija i sajam pod nazivom „Queensland Gas Conference and Exhibition”, na kojoj će se okupiti međunarodni predstavnici energetskih tržišta u rasponu od kreatora novih trendova u plinskom biznisu preko menadžera do vodećih ljudi australske LNG i prateće industrije.

U konferencijskom dijelu predviđa se oko 1300 sudionika, isključivo predstavnika plinske industrije (projektni menadžeri, inženjeri kompanija za eksploataciju ili prodaju plina, predstavnici kompanija koje se bave prodajom energenata, šefovi prodaje ili marketinga kompanija vezanih uz plinska polja ili osmišljavanje rješenja za vađenje plina i ostali).

Na izložbenom dijelu očekuje se oko 60 izlagača uglavnom proizvođača i pružatelja usluga vezanih uz eksploataciju plina, zatim trgovinskih tijela koja se bave otvaranjem novih tržišta plina, konzultanata te predstavnika državnih i lokalnih agencija povezanih s plinskom industrijom.

Više informacija o konferenciji i izložbi možete pronaći na stranici: https://www.queenslandgasconference.com.au/en/home/, a zainteresirani sudionici mogu se registrirati na stranici: https://www.queenslandgasconference.com.au/en/for-visitors/international-visitors/