Sajam informacijskih tehnologija (SIT), 08.-12. travnja 2014., Mostar, BiH

Sajam koji nastavlja s promocijom informatičkog obrazovanja, online oglašavanja, razvoja mobilnih aplikacija i ostalih aktualnih tema iz ICT svijeta, održat će se u sklopu 17. sajma gospodarstva u Mostaru od 8. do 12. travnja 2014. godine.

Organizatori sajma, udruga UPIT i agencija REDAH u sklopu projekta NEXT ove su godine iznimno ponosni konferencijom pod nazivom "Razvojem softvera do razvoja regije", koja će se održati 11. travnja u sklopu sajma, a na kojoj će lokalne tvrtke iz regije Hercegovine predstaviti svoja vlastita softverska rješenja za poboljšanje načina i učinkovitosti poslovanja. Neke od tema konferencije su "Verifikacija IT kadra na tržištu rada", "Digitalni ured" i "Upravljanje dokumentima i procesima", a izlagači su ugledni stručnjaci iz BiH i Hrvatske.

Cjelokupan program i popis izlagača možete pronaći na linku: http://sit.ba/program-sit-2014.html

Predavanja na konferenciji su zatvorenog tipa, a broj mjesta posjetitelja je ograničen. Sudionici se mogu prijaviti putem obrasca za prijavu na linku: http://sit.ba/component/option,com_chronocontact/chronoformname,prijava_konferencija/lang,hr