Sarajevo Business Forum, 14.-15. svibnja 2014., Sarajevo, BiH

Peta međunarodna investicijska konferencija „Sarajevo Business Foruma 2014“ biti će održana 14. i 15. svibnja 2014. godine u Sarajevu. Pokrovitelj Pete konferencije je g. Bakir Izetbegović, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, a organizira ju Bosna Bank International Sarajevo (BBI) u suradnji sa svojim većinskim dioničarima – Islamskom razvojnom bankom (IDB) i drugim međunarodnim partnerima, te uz podršku Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine.

Tvrtke i pojedinci iz zemalja Jugoistočne Evrope mogu dostaviti projekte za učešće na Forumu do kraja travnja 2014. godine. Projekti i učešće u radionicama može se prijaviti u bilo kojoj poslovnici BBI banke ili putem web stranice www.sarajevobusinessforum.com. Nakon obrade, svi projekti koji budu zadovoljavali standarde  „Sarajevo Business Forum 2014“ biće postavljeni na web stranici i dostupni svim potencijalnim investitorima.

Više informacija o načinu prijave za učešće na „Sarajevo Business Forum 2014“ zainteresovani potencijalni investitori mogu naći na web stranici www.sarajevobusinessforum.com.