Gospodarski dan Republike Hrvatske u Sttutgartu, 20. veljače 2014. godine, Njemačka

 

U organizaciji Gospodarske komore Stuttgart i IHK Region Stuttgart (Industrijsko-trgovačke komore regije Stuttgart), organizira se Gospodarski dan RH u Stuttgartu. Kao sudionici uključeni su Njemačka vanjsko-trgovinska komora Zagreb (AHK Zagreb), i Hrvatski gospodarski savez iz Frankfurta (KWVD).

Cilj je pokazati zainteresiranim njemačkim tvrtkama i institucijama, mogućnosti vezane uz ulaganje i okvire ulaganja u RH, a predavanje će održati gđa. Silva Stipić-Kobali, direktorica Centa za investicije HGK.

Posebno će se predstaviti Karlovačka županija sa svojim potencijalima, pretežno u metalo-prerađivačkoj industriji, koju će predstavljati g. Ivan Vučić, župan karlovački. O Hrvatskoj će govoriti direktor AHK u Zagrebu, a o zapošljavanju hrvatskih radnika u SRNJ, g. Mario Šušak iz Hrvatskog gospodarskog saveza.

Poziv je upućen njemačkim tvrtkama članicama IHK region Stuttgart, drugim IHK te će biti objavljen na stranicama više IHK i gospodarskih udruga. Očekuje se dobar odaziv zainteresiranih tvrtki i uspješan Gospodarski dan u Stuttgartu.

Više informacija možete pronaći na Internet stranici: http://www.stuttgart.ihk24.de/System/VstTermine/2719250/tg_20_02_2014_152338.html?nuranmeldebare=false&sortAsc=true&bisdatum=13.03.2014&sortCol=Termin&resultsPerPage=10&actionId=NONE&currentPage=3&vondatum=10.02.2014