Informacije o podnošenju zahtjeva za vize u Veleposlanstvu RH u Irskoj

Sve informacije o viznom sustavu dostupne su na stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH https://mvep.gov.hr/informacije-za-gradjane-244593/konzularne-informacije-22730/vize-22733/22733.
 
Strane državljane u Irskoj kojima treba viza za ulazak i kratkotrajni boravak u Hrvatskoj upućujemo da svoje zahtjeve podnesu putem VFS Centra u Dublinu koji je službeni partner Veleposlanstva Republike Hrvatske u Irskoj.
 
Adresa: Vistatec House, VFS Application Centre, 700 South Circular Road, Dublin 8, D08 NH90
 
Više informacija dostupno je na: https://visa.vfsglobal.com/irl/en/hrv/
 
Za podnošenje zahtjeva u VFS Centru u Dublinu potrebno je zakazati termin online preko poveznice:  https://visa.vfsglobal.com/irl/en/hrv/book-an-appointment
 
U slučaju tehničkih problema prilikom rezerviranja termina, VFS Centrar u Dublinu možete kontaktirati putem emaila info.croatiaIreland@Vfshelpline.com ili telefona korisničke službe: +353 1 571250
 
Članovi obitelji hrvatskih državljana ili državljana EU/EEA, sukladno raspoloživosti slobodnih termina, mogu također podnijeti zahtjev u Veleposlanstvu RH u Dublinu. Zbog duge liste čekanja i trajanja postupka obrade zahtjeva, termin je potrebno rezervirati najmanje 30 dana prije polaska u Republiku Hrvatsku. Za podnošenje zahtjeva u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Dublinu potrebno je dogovoriti termin sastanka putem emaila na crocons.dublin@mvep.hr .