Generalni konzul Kristijan Tušek u ime konzularnog zbora u Hamburgu uručio donaciju dobrotvornoj udruzi Born to Fly

  • Slika
Konzularni zbor u Hamburgu i ove godine svojom donacijom pruža podršku socijalno angažiranoj udruzi iz Hamburga, a ovogodišnju donaciju doajen konzularnog zbora i generalni konzul RH u Hamburgu Kristijan Tušek uručio je u ime 98 predstavništava udruzi Born to Fly, koja se bavi pružanjem potpore djeci i mladima iz obitelji slabijeg socijalnog statusa.
Simbolična primopredaja donacije u iznosu od 10.000 eura članu uprave Sharamu Honarbakhshu održala se u prostorijama Generalnog konzulata RH, a nazočili su joj i počasni konzul Belgije Reiner Schöndube te počasni konzul Tajlanda Stefan Krohn.
Generalni konzul Tušek istaknuo je kvalitetnu suradnju koju konzularna predstavništva imaju s institucijama Slobodnog i hanzeatskog grada Hamburga te ukazao na želju članova konzularnog zbora da svojom donacijom pruže podršku socijalno angažiranom djelovanju, odnosno ukažu na kvalitetan rad i vrijedne projekte koji na ovom području djelovanja postoje. U slučaju udruge Born to Fly, fokus postojećih projekata i aktivnosti je na pružanju mogućnosti za razvijanje glazbenih i umjetničkih talenata djece i mladih iz obitelji slabijeg socijalnog statusa. 

Pisane vijesti