"Hrvatska večer"

Hrvatska večer u Pekingu

Prva Hrvatska večer u Pekingu u organizaciji Veleposlanstva RH, News China Radio International, China Radio Internationala – Hrvatske redakcije te Latin Amercian & Caribean Cluba u čijim je prostorijama i održana, u utorak 29. listopada.

Prva Hrvatska večer u Pekingu u organizaciji Veleposlanstva RH, News China Radio International, China Radio Internationala – Hrvatske redakcije te  Latin Amercian & Caribean Cluba u čijim je prostorijama i održana, u utorak 29. listopada.

Održana je prezentacija hrvatskih vina tvrtke “Zlatni otok”, kao i drugih hrvatskih proizvoda među kojima i tradicionalnih hrvatskih kolača. Uz kadrove filma o Hrvatskoj, autora Zhang Yu-a, modnog fotografa koji je govorio o svojim dojmovima o putovanju Hrvatskom, dok je knjigu o Hrvatskoj na kineskom jeziku predstavila Li Wenyan, predstavnica turističke agencije “Limea Travel” iz Zagreba.

Također, proslavljena je i 5. godišnjica hrvatske redakcije China radio Internationala. Ovo je bila prigoda da se, nakon dugo vremena, okupi pedesetak hrvatskih građana koji žive u Pekingu.



Priopćenja