Predsjednik Vlade Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšic primio je u oproštajni posjet veleposlanika Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini Toncija Stanicica

Predsjednik Vlade Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšic primio je u oproštajni posjet veleposlanika Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini Toncija Stanicica Najveci dio razgovora odnosio se na pomoc koju Republika Hrvatska može ponuditi Bosni i Hercegovini u približavanju Europskoj uniji. „Svaka stepenica na putu prema Europskoj uniji donosi dobrobit i u tom procesu BiH ne smije zaostajati za drugima zemljama regije. Hrvatska ima veliko i dugogodišnje iskustvo kao i vrhunske strucnjake za europske integracije koji vam mogu pomoci u tom procesu“, istaknuo je veleposlanik Stanicic. Dvojica sugovornika razgovarali su i o gospodarskoj suradnji Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Predsjednik Vlade Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšic primio je u oproštajni posjet veleposlanika Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini Toncija Stanicica Najveci dio razgovora odnosio se na pomoc koju Republika Hrvatska može ponuditi Bosni i Hercegovini u približavanju Europskoj uniji. „Svaka stepenica na putu prema Europskoj uniji donosi dobrobit i u tom procesu BiH ne smije zaostajati za drugima zemljama regije. Hrvatska ima veliko i dugogodišnje iskustvo kao i vrhunske strucnjake za europske integracije koji vam mogu pomoci u tom procesu“, istaknuo je veleposlanik Stanicic. Dvojica sugovornika razgovarali su i o gospodarskoj suradnji Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Predsjednik Vlade Federacije BiH Nikšic zahvalio je veleposlaniku Stanicicu na dobroj suradnji i stalnim naporima na iznalaženju najpovoljnijih rješenja u cilju jacanja bilateralnih odnosa dviju susjednih zemalja.

Priopćenja