Clan Predsjedništva BiH Bakir Izetbegovic primio u oproštajni posjet veleposlanika Republike Hrvatske u BiH Toncija Stanicica

Clan Predsjedništva BiH Bakir Izetbegovic primio u oproštajni posjet veleposlanika Republike Hrvatske u BiH Toncija Stanicica Clan Predsjedništva BiH Bakir Izetbegovic i veleposlanik RH u BiH Tonci Stanicic tijekom oproštajnog susreta razgovarali su o bilateralnim odnosima dvije zemlje, procesu euroatlantskih integracija BiH, kao i odnosima u regiji u kontekstu nedavnog ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju.

Clan Predsjedništva BiH Bakir Izetbegovic primio u oproštajni posjet veleposlanika Republike Hrvatske u BiH Toncija Stanicica Clan Predsjedništva BiH Bakir Izetbegovic i veleposlanik RH u BiH Tonci Stanicic tijekom oproštajnog susreta razgovarali su o bilateralnim odnosima dvije zemlje, procesu euroatlantskih integracija BiH, kao i odnosima u regiji u kontekstu nedavnog ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. Clan Predsjedništva BiH Bakir Izetbegovic je tom prigodom zahvalio veleposlaniku Stanicicu za snažni angažman u unapredenju odnosa dvije prijateljske i susjedne zemlje. Zaželio mu je i svaki uspjeh u životu i nastavku karijere.

Priopćenja