Virtualna proslava Dana državnosti Republike Hrvatske

Republika Hrvatska 30. svibnja 2021. godine slavi Dan državnosti. U skladu s epidemiološkim okolnostima i mjerama, ove godine nažalost nismo planirali održavanje svečanosti uživo, ali će zato Dan državnosti biti obilježen virtualnim aktivnostima.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske za tu prigodu izradilo je video čestitku ministra vanjskih i europskih poslova dr. sc. Gordana Grlića Radmana, kao i video izložbu te glazbenu izvedbu, koji su dostupni na sljedećim poveznicama:

Čestitka ministra vanjskih i europskih poslova dr. sc. Gordana Grlića Radmana bit će objavljena na YouTube kanalu Ministarstva: https://www.youtube.com/mveprh

Izložba Nacionalni parkovi Hrvatska  - Nino Marcutti: https://youtu.be/CcLu1qUflwE

Video koncert Klape Sveti Juraj HRM-a - izbor domoljubnih pjesama: https://youtu.be/Gabql3ZQNZo

Video HTZ-a Zvuk Hrvatske - Croatia Full of life & Google Arts & Culture present: https://youtu.be/zdjz42E1WJA

Sadržaj je dostupan i na You Tube kanalu Ministarstva: https://www.youtube.com/mveprh, na kojemu se mogu pogledati i drugi zanimljivi sadržaji.

Nadamo se da ćemo iduće godine, kada obilježavamo i 30. godišnjicu međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i uspostave diplomatskih odnosa s nizom država, imati priliku organizirati više aktivnosti, javnih okupljanja i kulturnih i drugih programa.



Priopćenja