- Objavljeno: 04.11.2016.
Prezentacija hrvatske hrane i pica u Jakarti
U organizaciji predsjednika Hrvatsko-indonezijskog poslovnog vijeca g. Tomislava Vuka, VRH Jakarta, Zajednickog indonezijsko-hrvatskog odbora pri KADIN-u i hotela Borobudur u Jakarti, dana 4. studenog 2016. je organizirana prezentacija hrvatske gastronomije, cokolade i vina. Gostima su ponudeni Pršut Voštane, tartufi i proizvodi od tartufa Zigante, maslinovo ulje Oleum Viride i Salvela, sirevi Paška sirana, cokolade i bomboni Kraš, vina Bolfan te alkoholna pica Badel 1862.
Na dogadanju se okupilo oko 40-ak ljudi, a prezentacije nazocnima su održali predstavnici Paške sirane i vina Bolfan, dok je u uvodnom govoru, veleposlanik Margeta pozdravio nazocne i dao kratki pregled proizvoda, koji su bili ponudeni te veceri. Prikazani su takoder i promidžbeni filmovi HTZ, a dijelili su se i promidžbeni materijali predstavljenih tvrtki. Cijeli dogadaj su popratile HRT i lokalne novine.
Priopćenja