Djelatnica Predstavništva Hrvatske turisticke zajednice u Skandinaviji Marija Bakovic dobila posebno priznanje Udruženja švedskih turistickih novinara

Djelatnica Predstavništva Hrvatske turisticke zajednice u Skandinaviji Marija Bakovic ovogodišnja je dobitnica posebnog priznanja Udruženja švedskih turistickih novinara (STJ) za izvanredan doprinos promidžbi svoje zemlje i suradnju sa švedskim medijima. Prilikom urucenja priznanja, novinari su istaknuli kako je nagrada rezultat Marijine ambicioznosti i predanosti poslu, po kojoj se osobito istaknula medu djelatnicima turistickih zajednica u švedskoj te stekla veliku popularnost i poštovanje medu novinarima koji prate sektor.

Djelatnica Predstavništva Hrvatske turisticke zajednice u Skandinaviji Marija Bakovic ovogodišnja je dobitnica posebnog priznanja Udruženja švedskih turistickih novinara (STJ) za izvanredan doprinos promidžbi svoje zemlje i suradnju sa švedskim medijima. Prilikom urucenja priznanja, novinari su istaknuli kako je nagrada rezultat Marijine ambicioznosti i predanosti poslu, po kojoj se osobito istaknula medu djelatnicima turistickih zajednica u švedskoj te stekla veliku popularnost i poštovanje medu novinarima koji prate sektor. Na skupštini Udruženja istaknuto je i kako je popularnost Hrvatske u zadnjih nekoliko godina u neprestanom rastu, pa tako Hrvatska danas predstavlja jednu od vodecih turistickih destinacija u švedskoj. Priznanje se vec tradicionalno dodjeljuje na redovitoj godišnjoj skupštini Udruženja, koja se ove godine održala 7. ožujka u hotelu Strand u Stockholmu.

Priopćenja