U moskovskom hotelu Radisson-Slavyanskaya 10. prosinca 2007. godine održat će se tradicionalni dobrotvorni "Moskovski zimski sajam" u organizaciji Međunarodnog moskovskog kluba žena.

U moskovskom hotelu Radisson-Slavyanskaya 10. prosinca 2007. godine održat ce se tradicionalni dobrotvorni "Moskovski zimski sajam" u organizaciji Medunarodnog moskovskog kluba žena.

U moskovskom hotelu Radisson-Slavyanskaya 10. prosinca 2007. godine održat ce se tradicionalni dobrotvorni "Moskovski zimski sajam" u organizaciji Medunarodnog moskovskog kluba žena. Na sajmu redovito sudjeluju gotovo sva veleposlanstva akreditirana u Ruskoj Federaciji i prodajom suvenira, delikatesa i drugih nacionalnih proizvoda predstavljaju svoju zemlju, a prikupljena se sredstva doniraju u humanitarne svrhe. Veleposlanstvo Republike Hrvatske tradicionalno sudjeluje na "Moskovskom zimskom sajmu" i na štandu prodaje hrvatske proizvode i promovira Hrvatsku kao turisticku destinaciju. Radno vrijeme sajma: od 10.00 do 16.00 sati, cijena ulaznice: 100 rubalja.

Priopćenja