Ukusno putovanje

Supruga veleposlanika gda. Iva Vidoševic dala je intervju za najnoviji broj ukrajinskog gastronomskog casopisa “Ukusno putovanje“, te pripremila u petak, 31. svibnja u hotelu „Opera“ (www.opera-hotel.com) nekoliko hrvatskih specijaliteta.

Supruga veleposlanika gda. Iva Vidoševic dala je intervju za najnoviji broj ukrajinskog gastronomskog casopisa “Ukusno putovanje“, te pripremila u petak, 31. svibnja u hotelu „Opera“ (www.opera-hotel.com) nekoliko hrvatskih specijaliteta. Casopis „Ukusno putovanje“ (www.smacota.com) posvecuje svoj iduci broj Hrvatskoj i to kao trenutno iznimno popularnoj turistickoj destinaciji za gradane Ukrajine. Gda. Vidoševic je uz potporu ljubaznih domacina iz hotela „Opera“, a posebno kuhara Erica Testa s Malte i Paula Vaza iz Portugala priredila rucak na kojem se poslužio hrvatski pršut i sir, salata od hobotnice, brancin sa špinatom i fritule uz hrvatska vina „Dingac“ Vinarije Dingac i „Malvazija“ Kozlovic. U intervju je pozvala ukrajinske goste da posjete u što vecem broju Hrvatsku i probaju raznovrsne kontinentalne i morske specijalitete. Foto Olena Chuprina, „Ukusno putovanje“

Priopćenja