Državna tajnica u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Maja Vrtarić i veleposlanik dr. Miro Kovač na Dunavskom sastanku na vrhu u Ulmu

Državna tajnica u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Maja Vrtaric i veleposlanik dr. Miro Kovac na Dunavskom sastanku na vrhu u Ulmu Na poziv premijera Baden-Württemberga, Günthera Öttingera u Ulmu su se na Dunavskom sastanku na vrhu sastali predstavnici zemalja Dunavske regije. Hrvatsku su na sastanku zastupali državna tajnica u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Maja Vrtaric i veleposlanik, dr. Miro Kovac.

Državna tajnica u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Maja Vrtaric i veleposlanik dr. Miro Kovac na Dunavskom sastanku na vrhu u Ulmu Na poziv premijera Baden-Württemberga, Günthera Öttingera u Ulmu su se na Dunavskom sastanku na vrhu sastali predstavnici zemalja Dunavske regije. Hrvatsku su na sastanku zastupali državna tajnica u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Maja Vrtaric i veleposlanik, dr. Miro Kovac. Premijer Öttinger naglasio je da je Dunavska regija znacajan europski prostor koji raspolaže velikim gospodarstvenim, znanstvenim i kulturnim potencijalom. Sudionici su zajedno potpisali završnu izjavu kojom izražavaju svoju namjeru da tješnje suraduju na podrucjima gospodarstva, znanosti i kulture kako bi ojacali Dunavsku regiju u europskom kontekstu.

Priopćenja