Božićna i novogodišnja čestitka

  • Slika
Poslovica kaže da konac djelo krasi, pa ćemo godinu na izmaku, koju je obilježio rat na europskom kontinentu s mnogo neugodnih posljedica za sve nas ipak pamtiti po skorom ulasku u Schengenski prostor i euro područje, ali prvenstveno po uspjehu naših Vatrenih. Svjetska bronca najljepši je božićni poklon a slike s dočeka Vatrenih još jednom su potvrdile slogu i srčanost naših ljudi.
 
U godini na izmaku bilo je mnogo prilike za druženje. Mali ali uigrani tim Veleposlanstva organizirao je u povodu tridesete godišnjice međunarodnog priznanja Hrvatske brojne susrete u sklopu prigodnih predavanja, koncerata, filmskih projekcija, otvaranja izložbi i književnih večeri. Prilike za druženje neće nedostajati ni u sljedećoj godini, u kojoj obilježavamo desetu godišnjicu hrvatskog članstva u Europskoj uniji.
 
Djelatnice i djelatnici Veleposlanstva Republike Hrvatske u Saveznoj Republici Njemačkoj na čelu s veleposlanikom Gordanom Bakotom žele Vama, Vašim obiteljima i prijateljima mirne i blagoslovljene božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2023. godinu

Pisane vijesti