Intervju veleposlanika dr. Drage Štambuka, kao "Best Selection" ponovno objavljen u posebnom izdanju japanskoga casopisa "Bises"

Intervju hrvatskog veleposlanika, dr. Drage štambuka objavljen u cuvenom japanskom hortikulturnom casopisu „Bises“ u broju 52 od 16. sijecnja 2008, ponovno je objavljen u njegovu posebnom izdanju u kojem su prikupljeni i objavljeni svi najbolji clanci objavljeni u „Bisesu“ od broja 10-52, tocnije od veljace 2001. do veljace 2008. U izdanju „Best Selection“ od 16. veljace 2009, clanak pod naslovom «Kukurijek koji cvjeta pod snijegom, može se usporediti s ljudskim životom koji je prebrodio nedace» dr. štambuk govori o...

Intervju hrvatskog veleposlanika, dr. Drage štambuka objavljen u cuvenom japanskom hortikulturnom casopisu „Bises“ u broju 52 od 16. sijecnja 2008, ponovno je objavljen u njegovu posebnom izdanju u kojem su prikupljeni i objavljeni svi najbolji clanci objavljeni u „Bisesu“ od broja 10-52, tocnije od veljace 2001. do veljace 2008. U izdanju „Best Selection“ od 16. veljace 2009, clanak pod naslovom «Kukurijek koji cvjeta pod snijegom, može se usporediti s ljudskim životom koji je prebrodio nedace» dr. štambuk govori o vlastitoj domovini, prirodnim ljepotama Hrvatske i njenom odnosu prema prirodi, te o toliko voljenom cvijetu u Japanu kojem je Hrvatska zemlja porijekla, te nadanju da ce se i preko ovoga cvijeta produbiti veze izmedu Hrvatske i Japana. Veleposlanikov intervju jedini je intervju u izdanju „Best Selection“.

Priopćenja