Zahtjeve za vize za ulazak u Republiku Hrvatsku od sada moguće podnijeti i u viznom centru VFS Global u Hong Kongu

Novi vizni centar tvrtke VFS Global u Posebnom upravnom području Hong Kongu NR Kine u kojem je moguće podnijeti zahtjeve za schengenske vize (viza tipa A i C) i nacionalne dugotrajne vize (viza tipa D) Republike Hrvatske, započeo je s radom u utorak, 6. veljače 2024. godine, na adresi: VFS Global - Joint Visa Application Centre, Unit 03-05, 12/F, Prosperity Millennia Plaza, 663 Kings Road, Quarry Bay, Hong Kong (Quarry Bay MTR station Exit C).
Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Pekingu uspješno surađuje sa svim viznim centrima tvrtke VFS Global u kojima je moguće predati zahtjeve za schengenske i nacionalne vize Republike Hrvatske, a koji se nalaze u petnaest gradova u matici Kini (Beijing, Changsha, Chengdu, Chongqing, Fuzhou, Guangzhou, Hangzhou, Jinan, Kunming, Nanjing, Shanghai, Shenyang, Shenzhen, Wuhan, Xi'an), a od danas i u PUP Hong Kongu NR Kine.
Sve informacije podnositelji zahtjeva mogu pronaći na sljedećoj poveznici viznog centra VFS Global u Hong Kongu: https://visa.vfsglobal.com/hkg/en/hrv/




Pisane vijesti