U Olimpijskom centru u Varšavi, u Muzeju sporta i turizma, pred 250 posjetitelja, otvorena je izložba slika Marka Vrdoljaka „Cudesna Hrvatska“.

U Olimpijskom centru u Varšavi, u Muzeju sporta i turizma, pred 250 posjetitelja, otvorena je izložba slika Marka Vrdoljaka „Cudesna Hrvatska“. Program otvorenja izložbe bio je obogacen raznovrsnim sadržajem. Uz izložbu izloženi su navijacki rekviziti hrvaatskog sporta, koji ukljucuju dresove nogometnih i rukometnih reprezentativaca, te službenu ski jaknu Hrvatske skijaške reprezentacije. Izložene su i dvije replike umjetnickih predmeta, glava Djevojke iz Salone i Vucedolska golubica.

U Olimpijskom centru u Varšavi, u Muzeju sporta i turizma, pred 250 posjetitelja, otvorena je izložba slika Marka Vrdoljaka „Cudesna Hrvatska“. Program otvorenja izložbe bio je obogacen raznovrsnim sadržajem. Uz izložbu izloženi su navijacki rekviziti hrvaatskog sporta, koji ukljucuju dresove nogometnih i rukometnih reprezentativaca, te službenu ski jaknu Hrvatske skijaške reprezentacije. Izložene su i dvije replike umjetnickih predmeta, glava Djevojke iz Salone i Vucedolska golubica. Program uz otvorenje izložbe organiziran je uz pomoc slijedecih sponzora: turisticke agencije Adryatik, Podravke, Grill bara Cevap, Rabwina-distributera hrvatskih vina, Bezdrože-izdavacke kuce. Od cega je turisticka agencija Adriatyk osigurala glavnu nagradu provedene lutrije tijekom otvorenja izložbe, koja se sastoji od 7-dnevnog turistickog aranžmana na Jadranu za dvije osobe, Podravka je osigurala 20 poklon paketa, a Bezdroža 20 kalendara i vodica po Hrvatskoj isto za lutriju. Cevap se sponzorski pobrinuo za hranu tijekom otvorenja, a Rabwin za konzumaciju hrvatskih vina. Veleposlanstvo je svakoj ženi, posjetiteljici izložbe, povodom Valentinovog poklonilo jedan tulipan i licitarsko srce. Promidžbeni materijali HTZ-a su bili ponudeni posjetiteljima izložbe. Veleposlanstvo je zahvaljujuci izvrsnoj suradnji s Boleslawiecom, osiguralo dolazak KUD-a Boleslawiec, ciji plesaci su plesali i svirali hrvatske plesove iz Valpova i Bizovca, u hrvatskim narodnim nošnjama, pod vodstvom uciteljice pjesme i plesa Elzbiete Andrusieczko-Tor.

Priopćenja