Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je u oproštajni posjet veleposlanika Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini Toncija Stanicica

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je u oproštajni posjet veleposlanika Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini Toncija Stanicica Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je u Banja Luci, u oproštajni posjet, veleposlanika Republike Hrvatske u BiH Toncija Stanicica. Predsjednik RS-a Dodik zahvalio je veleposlaniku Stanicicu na dobroj suradnji i poželio puno uspjeha u nastavku karijere.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je u oproštajni posjet veleposlanika Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini Toncija Stanicica Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je u Banja Luci, u oproštajni posjet, veleposlanika Republike Hrvatske u BiH Toncija Stanicica. Predsjednik RS-a Dodik zahvalio je veleposlaniku Stanicicu na dobroj suradnji i poželio puno uspjeha u nastavku karijere. Tijekom susreta, predsjednik RS-a Dodik i veleposlanik Stanicic razmijenili su mišljenja o politickoj i ekonomskoj situaciji u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Veleposlanik Stanicic ponovio je spremnost Hrvatske da, svojim iskustvom, pomogne BiH u procesu europskih integracija.

Priopćenja