ministar obrane Bozinovic s predstavnikom tvrtke TNT koja organizira ove godine u ožujku sajam vojne industrije u Splitu

Ministar obrane Davor Božinovic sastao se danas, u srijedu, 2. veljace 2011., u Washingtonu s Justinom Webbom, predstavnikom tvrtke TNT koja organizira ove godine u ožujku sajam vojne industrije u Splitu.

Ministar obrane Davor Božinovic sastao se danas, u srijedu, 2. veljace 2011., u Washingtonu s Justinom Webbom, predstavnikom tvrtke TNT koja organizira ove godine u ožujku sajam vojne industrije u Splitu. "Izvrsna je to prilika za hrvatske tvrtke da uspostave još bolje kontakte na podrucju vojne industrije te ostvare mogucnost za nove izvozne poslove", rekao je Božinovic. U razgovoru je posebno izraženo zadovoljstvo interesom koji za sajam vojne opreme u Splitu pokazuju vodece tvrtke u proizvodnji vojne opreme i naoružanja iz Europe i SAD-a. Justin Webb je u ime organizatora izrazio zadovoljstvo suradnjom s Ministarstvom obrane te istaknuo da pripreme sajma vojne industrije teku u najboljem redu. Dolazak je dosad potvrdilo 50-tak inozemnih i 20-tak hrvatskih tvrtki proizvodaca vojne opreme. Splitska Spaladium arena i Hrvatska u cjelini odlicna su destinacija za organizaciju ovakvog medunarodnog poslovnog skupa, koji ce, kako najavljuju organizatori, biti najznacajniji u regiji te se nadaju da ce postati tradicionalan.

Priopćenja