U.d. e Presidentes dr. Vjosa Osmani takoi ambasadoren kroate Danijela Barishiq

  • Slika
Me ambasadoren kroate u.d. Presidentja Osmani ka diskutuar zhvillimet e fundit politike në vend, ecurinë e dialogut me Serbinë dhe sfidat institucionale përballë pandemisë Covid-19. U.d. Presidentja Osmani e vlerësoi lart bashkëpunimin dhe ndihmën nga shteti mik kroat në periudhat më të vështira në të cilat ka kaluar vendi ynë.

Të dy bashkëbisedueset u pajtuan që bashkëpunimi ndërshtetëror të forcohet edhe më tej, duke llogaritur mbështetjen e shtetit kroat në rrugën e Kosovës në procesin e integrimit evropian.
(https://president-ksgov.net/sq/lajme/ud-e-presidentes-dr-vjosa-osmani-takoi-ambasadoren-kroate-danijela-barishiq)

Pages