Kontakti dhe orari i punës

Ambasada e Republikës së Kroacisë në Prishtinë
Adresa:
Rr. Fehmi Agani 125
10 000 Prishtinë
 
e-mail: pristina@mvep.hr
tel: +383 38 223 978
faks: +383 38 229 979;
 
Orari i punës:
E hënë - e premte 08:30-16:30
 
 
Sektori konsullor:
 
e-maili i sektorit konsullor: crocons.pristina@mvep.hr
 
Orari i punës në sektorin konsullor:
E hënë - e enjte 08:30 - 11:30 (përveç festave në Republikën e Kroacisë dhe Republikën e Kosovës.)
 
Telefoni emergjent për qytetarët kroatë: +377 45 799 561 (për situata emergjente jashtë orarit të punës)
 


Prikaz veće karte