Croatia Airlines uvodi direktnu avionsku liniju Split – Bukurešt

  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
U ponedjeljak, 11. travnja ove godine, je u prostorijama Veleposlanstva Republike Hrvatske u Bukureštu upriličen domjenak povodom ponovnog uvođenja direktne avionske linije iz Hrvatske za Rumunjsku. Croatia Airlines će od 10. lipnja ove godine letjeti dva puta tjedno, srijedom i petkom, iz Bukurešta za Split i nazad. Domjenak i prezentaciju organizirala je Croatia Airlines uz potporu hrvatskog veleposlanstva u Rumunjskoj. Na prezentaciji su sudjelovale predstavnice Croatia Airlines iz Zagreba, gđa. Brankica Rigo i gđa. Martina Strašek-Filipčić, te gđa. Denisa Maria Sanda, lokalna predstavnica Croatia Airlines. Predstavnici nacionalne kompanije su govorili o ponudi i uslugama, o programu nagradnih milja, grupnim putovanjima i charter letovima. Predstavnik Turističke zajednice Split govorio je o turističkoj i kulturnoj ponudi grada Splita i okolice.

Veleposlanica Kapitanović je izrazila zadovoljstvo ponovnim uvođenjem direktnih letova između Hrvatske i Rumunjske nakon dvogodišnje pauze. Hrvatska i Rumunjska su zemlje koje imaju partnerske i prijateljske odnose a bolje prometno povezivanje će pridonijeti daljnjem razvoju gospodarskih odnosa, prije svega u području turizma.

Na domjenku su bili predstavnici putničkih agencija, predstavnici medija i blogeri. Organizirano je nagradno izvlačenje dvije karte za Split koje je dobila putnička agencija Travis.

Pisane vijesti