Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

BiH objavila Javni poziv za poticanje izravnih stranih ulaganja

Ministarstvo gospodarstva Sarajevske županije objavilo je Javni poziv za dostavu prijava po programu "Poticaj direktnih stranih ulaganja - Podrška za osnivanje pravnih osoba, čiji je osnivač strani ulagač".
 
Planirani iznos sredstava za navedeni Program iznosi 350.000 KM, a cilj mu je pružanje podrške izravnim stranim investicijama mikro, malih i srednjih poduzeća iz inozemstva, odnosno podrške za osnivanje pravnih osoba sa sjedištem na području Sarajevske županije koji su u većinskom vlasništvu inozemne pravne osobe. Planirana poticajna grant podrška po odabranom korisniku, ovisno o ocjeni prihvaćenog poslovnog plana, dodjeljuje se u maksimalnom iznosu do 70.000 KM.
 
Rok za dostavu prijava je 3. kolovoza 2024. godine, a detaljnije informacije, tekst Javnog poziva i prijavni obrasci dostupni su na sljedećoj poveznici: https://mp.ks.gov.ba/aktuelno/konkursi/javni-poziv-za-dostavljanje-prijave-po-programu-poticaj-direktnih-stranih-ulaganja
 
Dodatne informacije o Javnom pozivu moguće je dobiti i telefonskim putem na broju +387 33 258 132, svakim radnim danom od 08:00 do 12:00 i od 14:00 do 16:00 sati.

Pisane vijesti