Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Na sajmu industrije, graditeljstva i strojarstva u Sarajevu više od 90 izlagača

Prvi međunarodni industrijski, sajam graditeljstva, strojarstva i metalske industrije  “Sarajevo industry fair - SIF 2023” održava se u Olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu od 18. do 20. svibnja u organizaciji agencija “Profi Team” i „Profi Light“.
Sarajevo tako ponovno postaje sajamski centar iz područja graditeljstva, strojarstva i metalske industrije  nakon gotovo 15 godina pauze. Sarajevo Industry Fair je specijalizirani sajam organiziran na prostoru od 5.000 m2 zatvorenog prostora i 2.000 m2 otvorenog prostora, na kojem sudjeluje više od 90 izlagača.
Tematski sajam obuhvata istraživanje i projektiranje, izgradnju i održavanje objekata, visokogradnju, niskogradnju i hidrogradnju, materijale, opremanje objekata, graditeljske strojeve, uređaje i alate, adaptaciju, rekonstrukciju i restauraciju, obrte, informatičke tehnologije i upravljanje projektima u graditeljstvu te opremanje interijera.
Na sajmu se održavaju i dva panela pod naslovom „Zeleni beton“ i ''Solarna energija-potencijal, sadašnjost i budućnost".

Pisane vijesti