Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Mreža hrvatskih žena

Mreža hrvatskih žena je platforma koja pomaže napredovanju i osnaživanju žena. Povezuje uspješne žene iz cijelog svijeta koje dijele hrvatsku baštinu, a koje je zbližila želja da međusobnim povezivanjem prenesu svoja postignuća i uspjehe i tako inspiriraju mlađe generacije i pomognu im u ostvarivanju njihovih potencijala. Članice ove udruge rade zajedno na kreiranju poslovnih mogućnosti, na širenju njihovih mreža i mentoriranju budućih liderica.

Svake godine Mreža hrvatskih žena dodjeljuje priznanje „Utjecajne hrvatske žene“ za vodstvo, inovativnost i društveni utjecaj hrvatskih žena.

Mreža hrvatskih žena objavila je listu od 23 dobitnice nagrade „Utjecajne hrvatske žene“. Dobitnice ove prestižne nagrade dolaze iz 10 zemalja i to: Argentine, Austrije Čilea, Češke, Hrvatske, Mađarske, Njemačke, Perua, SAD-a i Srbije. Priznanja će im biti uručena 8. ožujka 2023. godine u Zagrebu uoči Međunarodnog dana žena. Među dobitnicama priznanja nalazi se i Ana Maria Kuljevan, počasna konzulica Republike Hrvatske u Limi.


 



Pisane vijesti