Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

MUNIWORLD 2022, 06. – 08. prosinca 2022. godine, Tel Aviv, Izrael

MUNIWORLD 2022, godišnja konferencija u organizaciji Udruženja lokalnih vlasti u Izraelu u partnerstvu s općinom Jeruzalem namijenjene predstavnicima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, održati će se od 6. do 8. prosinca 2022. u Tel Avivu i Jeruzalemu.
Konferencija MUNIWORLD predstavlja prigodu za globalno promišljanje o urbanim izazovima i gradskim inovacijama te pruža praktična sredstva za realizaciju inovativnih ciljeva unutar jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave.
U okviru konferencije održat će se i izložba MUNIEXPO 2022, a očekuje se da će ugostiti velik broj posjetitelja i donositelja odluka iz Izraela i inozemstva. Sudionici će biti u prigodi sudjelovati u obilascima izabranih inovativnih projekata te sudjelovati na sjednicama koje se odnose na komunalna pitanja širom svijeta.
Organizatori osiguravaju smještaj za čelnike lokalnih vlasti i federacija, kao i oslobađanje od kotizacije za  voditelja izaslanstva i člana osoblja, a detalji o registraciji bit će dostupni vrlo skoro.
Ovo je videozapis prošlogodišnjeg događaja: https://www.youtube.com/watch?v=ZSwUf8MetK8.
Prijave se vrše na adresi: saray@masham.org.il.