Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

U prodaji su karte za 2CELLOS u Londonu, OVO Arena Wembley, 2. i 3. lipnja 2022.

Nakon što su posljednjih deset godina proveli zajedno kao 2CELLOS, izdali šest studijskih albuma, prikupili milijarde streamova, nastupali na kultnim mjestima širom svijeta i prodali gotovo milijun ulaznica za svoje električne nastupe uživo, dvojac Luka Šulić i HAUSER najavio je dva nastupa u Londonu (OVO Arena Wembley), što će biti njihov posljednji nastup u Ujedinjenoj Kraljevini.
 
Nastupi su dio njihove zadnje svjetske turneje, a održat će se u četvrtak 2. lipnja i petak 3. lipnja, tijekom vikenda u kojem se slavi sedamdeseta obljetnica vladavine kraljice Elizabete II.
 
Luka Šulić i HAUSER su izjavili: "Ova turneja je kulminacija svega što smo postigli kao 2CELLOS. To će biti naš najveći nastup pred najvećom publikom. Zajedno smo dosegli vrhunac onoga što možemo napraviti zajedno. Sve što smo naučili svirajući zajedno predstavit ćemo na ovim nastupima. Bit će intenzivni, dirljivi i emotivni. Dat ćemo sve od sebe, a onda se 2CELLOS mogu odmoriti. Jeste li spremni slaviti s nama?!"
 
2CELLOS su eklektična, međunarodna senzacija koju čine dva violončelista, koji su stekli slavu svojom izvedbom pjesme "Smooth Criminal" Michaela Jacksona 2011. na YouTubeu.
 
Dvojac Luka Šulić i HAUSER su od tada stvorili ime svojim električnim i dinamičnim stilom sviranja. Zajedno, 2CELLOS su prikupili nevjerojatnih 1,3 milijarde YouTube pregleda, 5,5 milijuna YouTube pretplatnika, 1 milijardu streamova i prodali gotovo milijun ulaznica. 2CELLOS su podigli violončelo do neslućenih visina jer njihov prepoznatljiv stil ruši granice između žanrova glazbe, od klasične i filmske glazbe, do popa i rocka.
 
Poznati po svojim električnim nastupima uživo, 2CELLOS su rasprodali koncerte diljem svijeta u povijesnim koncertnim dvoranama, uključujući Radio City Music Hall u New Yorku, londonski Royal Albert Hall i Operu u Sydneyu.
 
Duo je nastupao uz glazbene velikane, kao što su Steven Tyler, Andrea Bocelli, Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age i George Michael, a Sir Elton John ih je odabrao da nastupaju kao predgrupa i dio njegovog benda.
 
Karte su dostupne na linku:
https://www.eventim.co.uk/artist/2cellos/

Pisane vijesti