<p style="text-align: justify;">
Tročlana ekipa hrvatskih kuhara, članovi udruge Chef, sudjelovala je na Međunarodnom natjecanju u pripremanju tjestenine, u Bukureštu, 04. i 05. ožujka 2017. godine. Natjecanje je organizirala A.C.E.E.A (Asociatia Culturală Euro Est Alternativ), po drugi put u Bukureštu, za domaće kuhare i kuhare iz inozemstva.</p>
<p style="text-align: justify;">
Hrvatski su se kuhari okitili zlatnom, srebrnom i brončanom medaljom, u kategorijama pizze i tjestenine, u konkurenciji dvanaest zemalja, Albanije, Bugarske, Grčke, Italije, Izraela, Kanade, Slovačke, Srbije,Ukrajine, Velike Britanije, Hrvatske i Rumunjske.</p>
<p style="text-align: justify;">
Zlatnu i srebrnu medalju je osvojila Ivana Grudenić, za pizzu i tjesteninu, brončanu medalju Matea Saraja za tjesteninu, sve pod mentorstvom Ericha Glavice koji je na natjecanju imao ulogu međunarodnog suca. Kuhari hrvatske udruge Chef sudjelovali su i 2016. godine na međunarodnom natjecanju u rumunjskom Brašovu, u kategoriji vegetarijanske kuhinje.</p>
Priopćenja