Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Prezentacija hrvatske gastronomije u Jakarti

<p style="text-align: justify;"> U organizaciji predsjednika Hrvatsko-indonezijskog poslovnog vijeća g. Tomislava Vuka, Veleposlanstva Republike Hrvatske u Indoneziji, KADIN-a i hotela Borobudur u Jakarti, dana 04. studenog 2016., organizirana je prezentacija hrvatske gastronomije, čokolade i vina. Gostima su ponuđeni pr&scaron;ut Vo&scaron;tane, tartufi i proizvodi od tartufa Natura, maslinovo ulje Oleum Verde i Salvela, sirevi Pa&scaron;ka sirana, čokolade i bomboni Kra&scaron;, vina Bolfan te alkoholna pića Badel 1862.</p> <p style="text-align: justify;"> Na događanju se okupilo oko 40-ak ljudi iz poslovnog svijeta, uvoznici i distributeri vina, javni mediji (HRT), veleposlanici akreditirani u Republici Indoneziji, predstavnici ministarstava, Indonezijske gospodarske komore (KADIN), predstavnici hotela i ugostiteljskih objekata te ljudi iz političkog, gospodarskog i kulturnog života Indonezije.</p>

Priopćenja