Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Hrvatska puna okusa

<p style="text-align: justify;"> U organizaciji Predstavni&scaron;tva Hrvatske turističke zajednice u Poljskoj i časopisa KUKBUK &nbsp;održano je u utorak 30. ožujka u Janinowu na Farmii Bii pripremanje hrvatskih kulinarskih specijaliteta. U pripravi zagorskih &scaron;trukli i samoborske krem&scaron;nite sudjelovali su uz veleposlanika Tomislava Vido&scaron;evića i direktoricu Predstavni&scaron;tva HTZ-a Agnieszku Puszczewicz i dvadesetak uglednih poljskih novinara iz područja turizma. Novinari su bili povezani online i pripremali su jela u svom kućnom ambijentu, a sve je vodila međunarodno poznati &scaron;ef Cristina Catese. Svi sudionici su izrazili odu&scaron;evljenje ovom prezentacijom sjajnih hrvatskih jela i nadu da će se i ove godine uvažavajući sve za&scaron;titne mjere u borbi protiv pandemije COVID-19 ostvariti jo&scaron; jedna turistička sezona u Hrvatskoj koju Poljaci neobično vole.</p>

Priopćenja