Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

U Predstavništvu Europske komisije u Portugalu održava se predstavljanje Republike Hrvatske pod nazivom “Otvaranje puta prema Hrvatskoj“

U Predstavništvu Europske komisije u Portugalu u četvrtak 27. rujna 2012. godine održava se predstavljanje Republike Hrvatske pod nazivom “Otvaranje puta prema Hrvatskoj“. Projekt je nastao u suradnji Veleposlanstva RH s Predstavništvom Europske komisije i Portugalskom agencijom za promicanje stranih ulaganja i vanjsku trgovinu (AICEP).

Izaslanstvo Republike Hrvatske, u kojem se nalaze predstavnici Državnog ureda za trgovinsku politiku, Agencije za investicije i konkurentnost, Ministarstva vanjskih i europskih poslova i Hrvatske turističke zajednice, predvodi zamjenica ministra gospodarstva Tamara Obradović Mazal, dok izaslanstvo Portugalske Republike predvodi zamjenik ministra/državni tajnik za gospodarstvo i regionalni razvoj Almeida Henriques.

Događaj je usmjeren na poticanje i jačanje gospodarskih odnosa između dviju zemalja te predstavljanje hrvatskog tržišta i razvojnih programa u području industrije, turizma, graditeljstva i javnih radova.



Ostale vijesti