Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

Veleposlanstvo RH u Republici Poljskoj organiziralo je prezentaciju hrvatskih vina, ulja, sireva i ribljih prerađevina u Krakovu

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Republici Poljskoj organiziralo je 19. siječnja 2012. godine prezentaciju hrvatskih vina, ulja, sireva i ribljih prerađevina u Krakovu.

Prezentacija je održana u hotelu Kazimierz, u suradnji s firmom Jantar Media, a ujedno je bila i prilika za turističku promociju Hrvatske. U prvom dijelu programa prikazan je promotivni film o hrvatskom turizmu, a sudionici su dobili komplet turističke ponude Hrvatske na poljskom jeziku. U drugom dijelu predstavljeni su prisutni hrvatski proizvođači vina, bučinog ulja, sireva i ribljih prerađevina. Pozivu su se odazvale turističke agencije, distributeri alkoholnih pića, vlasnici restorana i predstavnici velikih trgovačkih lanaca, ukupno više od 30 predstavnika.

Hrvatski proizvođači izrazili su zadovoljstvo načinom na koji se Veleposlanstvo Republike Hrvatske uključuje u promociju njihovih proizvoda, kao i time da je sve više hrvatskih proizvođača zainteresirano za poljsko tržište, i to ne samo na području poljoprivredno – prehrambenih proizvoda, nego i proizvoda iz drugih sektora.

VELEPOSLANSTVO REPUBLIKE HRVATSKE U REPUBLICI POLJSKOJ


Ostale vijesti